Vår teknologi

 

När vi utvecklade våra ljuspanaler -apparater reflekterade vi över vad som egentligen är viktigast: en estetiskt tilltalande design eller funktion som ger verkliga resultat?

Istället för att investera i ytliga funktioner som Bluetooth-uppkoppling eller diverse appar, valde vi att satsa våra resurser på de essentiella egenskaperna som faktiskt bidrar till effektivitet.

1 - Enbart kliniskt bevisade våglängder Våra ljuspaneler sänder ut specifika våglängder av ljus, 630nm/660nm/850nm, vilka vetenskapligt bevisats vara effektiva.

2 -Rätt Intensitet på ljuset En apparat med för låg effekt kan inte ge en tillräcklig dos av ljus för att uppnå några resultat. Därför avger alla ljuspaneler mellan 86-108mW/cm^2 vid närmaste behandlingsavstånd.

3 - Elektromagnetisk skydd (EMF) Om en enhet för rödljusterapi avger höga nivåer av EMF kan det orsaka oxidativ stress i de celler som tar emot ljuset. Detta hindrar cellerna från att effektivt använda ljusenergin, vilket begränsar de fördelar du upplever.

4. Inget flimmer. Alla ljuspaneler kommer utan skadligt flimmer

5 - Hållbarhet Vilken nytta har en billig enhet om den går sönder inom ett år efter köp? Alla våra ljuspaneler är byggda med de mest hållbara komponenterna, vilket är anledningen till att de alla levereras med 2 års garanti.

6 - FDA-godkänd Alla ljuspaneler-apparater är FDA Class II medicintekniska produkter och tillverkas enligt högsta standarder i vår FDA-registrerade fabrik.