Omdömen

Anette

★★★★★

Jag beställde detta till en vän till julklapp. Den blev levererat i tid och min vän älskar sin röda ljuspanel. Hon använder den för sina ledproblem och säger att den verkligen hjälper. Rekommenderas starkt!

Dennis

★★★★★

Det här är andra gången jag har beställt en röd ljuspanel. Jag beställde den här produkten som en privatkund för personligt bruk. Jag bestämde mig för att beställa den igen från det här företaget eftersom jag var nöjd med den första panelen. Min uppfattning om kvaliteten på dessa paneler är bra. Dock har jag inte en professionell enhet för att testa frekvenserna hos dioderna.

Kate

★★★★★

Jag är mycket nöjd med ljusenheten. Leveransen var snabb och produkten är precis som beskrivet. Den är mycket välgjord och jag kan säga att den kommer att hålla länge. Jag kan känna styrkan i ljusen och jag gillar alla de anpassade programmen (endast rött ljus; endast NIR; både rött och NIR; timer; och frekvens). Jag planerar att köpa en större enhet snart.

Todd

★★★★★

Perfekt. Dessa är av mycket hög kvalitet och de är snabba och hjälpsamma, inklusive inspelning av anpassade videor för att visa hur man byter specifika delar.